KAKAV STE PAR?

8. Da li zapostavljate svoj izgled zbog toga što ste već dugo zajedno?
a) Da, ali za to postoje opravdani razlozi.
b) Niste poklanjali pažnju izgledu ni ranije ni sada.
c) Ne, jer želite da svom partneru uvek budete privlačni.

9. Vaš partner je, ne obavestivši vas, doveo na ručak prijatelja iako ste mu rekli da ćete pripremiti savršen obrok za dvoje:
a) Bićete toliko ljuti da ćete se zatvoriti u spavaću sobu i nećete iz nje izaći dok nezvani gost ne ode.
b) Bićete ljubazani, ali kad gost ode, reći ćete partneru da je bolje da vas ubuduće obavesti ako nekoga dovodi na ručak,
c) Učiničete sve da primite gosta na najbolji mogući način.

10. Odlučili ste da se venčate i zato na svemu štedite. Jednoga dana partner vam donosi lep i skup, ali nepotreban poklon:
a) Prekorićete ga zbog lakomislenosti.
b) Zamolićete ga da ga zameni za nešto praktičnije.
c) Bićete polaskani.

slatkipar

 

[toggle title=”REZULTATI TESTA – kliknite”]

Najviše odgovora pod “a”

NEPRESTANA BITKA
Da li ste sigurni da želite da budete pored njega/nje? Ljubav nije neprestana bitka, zato razmislite o tome da li je ono što ste izabrali zaista put kojim treba da nastavite. Ako se i vaš partner pronašao u ovom rešenju (pod “a”), porazgovarajte otvoreno i pokušajte da shvatite zašto nastaju problemi među vama u zajedničkom životu.

Najviše odgovora pod “b”

PROBLEMI U VEZI
Bilo bi vam drago da ste više voljeni i željeni, ali vaše shvatanje da je život borba za opstanak zapravo negativno utiče na vaše ljubavne odnose. Ako odgovori na pitanja vašeg partnera takođe pripadaju ovoj grupi, to znači da oboje imate izve-sne probleme u vezi/braku.

Najviše odgovora pod “c”

NA DOBROM STE PUTU
Ukoliko je veza sa čovekom koga ste nekada voleli okončana, sigurno nije vašom krivicom. Vi ste po prirodi ljubazni, plemeniti, nežni, dakle, imate sve kvalitete da usrećite aktuelnog partnera. Zamolite ga da odgovori na pitanja u ovom testu, pa ako se i on pronađe u istom rešenju (pod “c”), to znači da je vaš odnos na dobrom putu da postane još potpuniji.[/toggle]