Nesudjeni

Ujutro kada sam se probudila odmah sam saznala broj i to od njegove bivše! Tog dana smo se cijeli dan dopisivali o dogadajima sa svadbe! Par dana kasnije ja sam se usudila nazvati ga i onda smo pricali o svem i svacem, a njegov glas mi polagano ulazio pod kožu! Taj tjedan se on morao vratiti u Švicarsku i onda ga nisam cula dva mjeseca i vec sam bila pomislila da me zaboravio.

Nakon ta dva mjeseca došla mi je ljubavna poruka sa nepoznatog broja i ja sam naravno pitala:”tko je to?”, a on je odgovorio:” A što misliš tko se vozio iza tebe sa Audijem A8?”

Od tog dana smo se dopisivali svaki dan i on me u jednoj poruci odjednom pitao:”bili ja išla sa njim iduce ljeto na svadbu njegove sestre?” Ja sam mu odgovorila da ne znam, a on je rekao da moram ici s njim! Poslije mjesec dana dopisivanja on me pitao bili ja izišla s njim van jer on dolazi za tjedan dana iz Švicarske? Ja sam naravno jedva docekala da me to pita i odmah sam odgovorila da hocu.

Napokon je došao i taj dan, vec je sve bilo isplanirano. Ja kada sam se spremila za van i sva vesela nazvala njega da može doc po mene ali je moje veselje kratko trajalo jer mu se nešto pokvarilo na autu i on je to morao popraviti tako nismo mogli ici van. Drugo jutro on me nazvao i pitao me dali možemo otici na kavu da mi se iskupi za ono sinoc. Ja sam naravno pristala. On je došao po mene i onda smo otišli u kafic, tamo smo sjedili i pricali o djetinjstvu, a zatim ga je nazvao njegov bratic i on je rekao da dode do tog kafica. Kada je došao najprije se upoznao samnom i sjeo pokraj mene. Ja nisam baš puno pricala s njim vec sam stalno nešto blebetala sa Danijelom. Kada se on ponovno morao vratiti u Švicarsku meni je bilo jako žao jer sam ga sve više voljela. No naše dopisivanje se nastavilo i on mi je rekao da bi on bio samnom. Ali prije toga me pitao bili ja bila sa njegovim braticem, a ja sam odgovorila da ne znam, da baš i ne bi. To sam odgovorila samo zato jer sam se nadala da cu moc bit s njim. Ali taj san mi se nije ostvario jer mu je taj bratic rekao da on želi bit samnom i da je jako zaljubljen u mene. Kada sam ja skužila u cemu je rijec i zašto Danijel nece da bude samnom ja sam pristala bit s njegovim braticem samo da mogu bit uz Danijela. Ali Danijel me onda smatrao samo prijateljicom i on je našao drugu curu. Iako sam ja imala decka, a on curu mi smo si slali poruke i govorili jedno drugome sve svoje probleme i jedno drugom davali savjete, još uvijek smo se nalazili i odlazili na kave kada bi on došao…