Nesudjeni

Ja sam se sve više i više zaljubljivala u njega i zavoljela ga beskrajno i smatrala ga najboljim i najludim deckom na svijetu jer se uvijek šalio samnom i stalno je izvodio neke gluposti, cak me budio ujutro kada bi se trebala ustati za školu. Iako je prošlo pola godine da je sa svojom curom ja sam se uvijek nadala da ce prekinut s njom i biti samnom. Cak sam prekinula sa njegovim braticem samo zbog toga.

Nakon skoro godinu dana dopisivanja i svega ostaloga jedna poruka mi je srušila sve snove o njemu i moj život je odjednom stao. Došla mi je njegova poruka i u njoj je pisalo da ce postati tata te da se mora oženiti. Ja mu nisam vjerovala sve dok mi nije rekla jedna prijateljica koja je bila jako dobra sa njegovom curom. Kada sam cula tu vijest nisam znala dali da budem vesela ili tužna. Nakon te poruke mi smo se sve manje dopisivali. Poslije nekoliko dana saznala sam da ce se on oženiti zato jer su ga prisilili njegovi i od cure roditelji i da se on i cura baš i ne slažu, a što je još bilo gore on je imao samo sedamnaest godina! Prošlo je skoro pa godina dana da se nismo culi i saznala sam da mu je cura rodila malenog deckica.

Sada mi je samo preostalo da placem i lijem suze za nesudenom ljubavi i molim Boga da on bude sretan! Nadam se da ce maleni bit isti on i da ce kada odraste i on lomiti srca sa svojim osmjehom i pogledom!!!

Autor: Marijo Babic
Priča je preuzeta sa stranice uz dozvolu autora