Opklada ljubavi

Natalija vise nije mogla da cuti i priznala je Milosu istinu. Tako mu je i oprostila sto je i on na neki nacin izigrao. Milosu se plan nije svideo, ali Natalija nije odustajala. Ali ipak se ponudio da joj kao stari dobri prijatelj pomogne da napravi koju scenu.

Rajka je mucilo samo jedno pitanje. Da li je Natalija imala nekoga posle njega. Teodora mu je rekla istinu. Nije ona imala nikoga posle tebe, zatvorila se u svoj svet i mnogo cita knjige. Tada je na Rajku zaigrao onaj nezan osmeh koji je obozavala. Videlo se da je zadovoljan Teodorinim odgovorom. Zatrazio je i broj od Natalije ali Teodora nije smela da mu da. Ali da bi ispala fina,slagala je i kako Natalija nije trenutno u Srbiji. Rekla je da je otisla na more da se malo odmori.

Rajko je Teodori priznao da i dalje voli Nataliju i da ne moze da je zaboravi. Da bi sve dao da moze da je zagrli u poljubi. Teodora mu je rekla da Natalija planira da u povratku sa letovanja navrati u Deronje na par dana. Rajko je zeleo da zna datum njenog dolaska. Teodora je obecala da ce mu reci cim sazna.

Dan Nalatilijinog dolaska se blizio. Rajko je blistao od srece. Ali iz dana u njega su mucile i sve vece brige. Da li ce mu Natalija oprostiti? Teodora mu je rekla da Natalija treba da dodje 20 jula. To je datum Rajkovog rodjendana.

Teodora-Natalija je namerno izabrala taj datum. Znala je da ce ga to uciti slabijim. Ali opet ako se pomire to ce mu biti najlepsi rodjendaski poklon. Teodora mu je rekla da taj dan ona nece biti kuci i da on dodje oko 20-00h.Tada bi Natalija vec trebala da stigne. Rajko je zbog radosti malo poranio. Stigao je taman na vreme da vidi kako Natalija skida sociva..boja kose ostaje plava, ali oci.. on ce te oci pamtiti ceo zivot. Nemoguce je da dve devojke imaju potpuno iste oci.