Opklada ljubavi

Uleteo je besno u sobu. Vise nije odgovarao za svoje postpupke. Poljubio je na silu a Natalija mu je uzvratila samarom. Pocela je da place, a Rajko se kajao zbog svojih prenaglih postupaka. Molio je da mu oprosti. Jedino mu nije bilo jasno kako je mogla da se pretvara da je neka druga devojka. Bio je ubedjen da ga ona vise ne voli.Ali tada je Natalija progovorila. Rekla mu je da se vratila samo zbog ljubavi koju oseca. I dalje oseca veliki strah i boji se novog razocarenja ali zeli da pokusa. Želi i sebi i njemu da pruzi novu sansu. I dalje verujem da njihova ljubav postoji. Te reci su Rajka ohrabrile. Ponovo je poljubio,ali ovaj put neznije.

Oprostila mu je sve. Rajko je obecao da nikad vise pred njom nece imati tajne. Nece praviti nove gluposti. Rekao je da se promenio, da ga je promenila njena ljubav.

Uvece zajedno sa drustvom slavili su Rajkov rodjendan i sve se vratilo u normalu. Milos im je prvi cestitao na pomirenju i rekao da je znao da ce oni ipak zavrsiti zajedno. O ovoj ljubavi dugo ce se pricati. Dugo ce se pricati o opkladi iz koje se rodila ljubav vredna prastanja i novih sansi.